lørdag den 28. april 2012

Packing to leave Denmark for a while








Strik Second Female | Karrygul top Second Female | Jeans Just Feamle | Sko Converse | Pung WoodWood

Dette bliver nok det sidste indlæg i får fra mig inden jeg tager afsted til VM i Slovakiet. Vi tager afsted i morgen tidligt her fra Frederikshavn kl. 06.00 og skal med et fly til Kbh 8.00, så det er bare tidligt! Men vi er i København hele søndagen for at øve de sidste ting, så alt kommer helt på plads, og så rejser vi til Slovakiet meget tidligt mandag. Jeg vil forsøge at blogge lidt med nogle billeder fra kampene dernede, men jeg er ikke sikker på endnu om dette kan lykkes, da jeg ikke ved om der er internet på hotellet og sådan.. Men ellers er jeg hjemme igen på søndag, om en uge altså! :-) I dag har jeg handlet ind, lavet afleveringer og pakket kufferter, så jeg har haft pænt travlt! Men jeg kan slet ikke vente med at komme afsted, glæder mig så meget!! Ovenover ser i dagens outfit..   Vi ses forhåbentlig snart bloggen, hyg jer så længe. Varme knus fra mig / C ♥


4 kommentarer:

  1. Hej Christina. :-)
    Jeg elsker din blog og din stil!
    Vil du ikke ligge et billede af dit værelse, så nemlig noget af det på facebook.
    (Danmarks fedeste tøj stil)
    Oooog bliv endelig min faste læser. Jeg bliver din!
    wwww.katrinvaldis.blogspot.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Katrin, tusind tak for det! Jo selvfølgelig vil jeg det, er det her på bloggen jeg skal ligge dem ud eller hvordan tænker du? :-)

      Slet
  2. Ja det kunne du godt gøre! :-)

    SvarSlet
  3. Okay, det skal jeg lige se om jeg kan presse ind i mit program her i ugen. Er der nogle specielle ting du ønsker at se? :)

    SvarSlet