søndag den 26. februar 2012

Golden sunshine





























Jeg har bare haft verdens hyggeligste dag i dag, med min aller sødeste veninde Kristine! Vi var cirka 2 timer nede på havnen i det skønne vejr, hvor vi fik taget en masse smukke billeder i solnedgangen. På en bro sad den sødeste lille sæl, som i også kan se på billederne ovenover. Den sad rigtig og nød solen, og man må sige den kunne finde ud af at posere foran kameraet - vi fik bare de sødeste billeder! En rigtig lille charmetrold må man sige :-)) Min veninde Kristine som har taget alle billederne (undtagen dem af hende selv selvfølgelig - dem har jeg taget) med hendes spejlreflekskamera, kom rigtig tæt på sælen. 1 meter fra den er billederne taget, selv kom jeg cirka 1,5 meter fra den. Det var virkelig en fed og speciel oplevelse, bare det at høre dens åndedræt var fantastisk!

Nu er min ferie desværre slut.... Øv øv - det betyder skole i morgen. Men den fik en perfekt afslutning. Jeg håber i har nydt jeres også :-) Mange knus fra mig.

3 kommentarer:

  1. Arh, en sød sæl! Det er da vildt, den bare sad der, er det ikke? :D

    Tak for din søde kommentar på min blog. Din er også bare kanon, så jeg bliver selvfølgelig også fast læser ;-)

    Kram!

    www.sannijensen.blogspot.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, den er bare alt for kær! Ja den gjorde så - jeg regner med der kommer en lille video ud af den her en af dagene, så hold øge med bloggen, så kan du se den i levende billeder også :-))

      Tusind tak for det , det er jeg glad for du synes! Og fedt vi kan følge hinanden :-)

      Kram!

      Slet
    2. Jeg glæder mig meget til at se videoen, hvis den kommer ud. Sikke en herlig og sød skabning ;-)

      Ja, det er fedt :-)

      Slet