fredag den 3. februar 2012

Bazar


Jeg elsker at hygge med nogle gode blade, og bazar er et af dem jeg læser fast hver måned. Jeg fandt lige en lille ting deri som jeg vil dele med jer!

Inde i bladet fandt jeg toppen (se øverste billede) som jeg synes var super sød. Efterfølgende søgte jeg lidt rundt på nettet, og fandt den på H&M's hjemmeside til 79, 95,- (nederste billede). Den korte top er i satin med vidde. Toppen har fototryk foran og en meget smuk deltage med knapper hele vejen ned af ryggen. Super fint, og så til 80 kr. Det er da et MUST HAVE!

Igår var jeg nede i Birgitte Munch, for at købe mig en ny ring til min samling, og den er vidunderlig! I løbet af i næste uge vil jeg ligge lidt billeder ud af min nye ring og vil også senere komme til at skrive lidt om Birgitte Munchs Technomarine ure. Glæd jer, de er fantastiske! Indtil da så kan i klikke her og læse lidt mere om Birgitte Munch - Guldsmed & Juvelér, i vil ikke fortryde det! : http://http://cttrend.blogspot.com/2012/01/birgitte-munch-guldsmed-juveler.html

Som skrevet før vil jeg ikke få blogget i weekenden da jeg er til landsholdssamling, men ha' en fantastisk weekend til jer alle! :o)

/ Christina T

Husk at følge/like mig via Bloglovin og Facebook!

0 kommentarer:

Send en kommentar