torsdag den 23. februar 2012

New in






I tirsdags var jeg som sagt ude og shoppe lidt og som lovet har jeg her lagt lidt billeder ud af mine nye ting. Øverst ses jakken, som er tænkt som min nye forårs jakke, den er lidt oversize i det og super fed på. Jeg skal nok ligge lidt billeder ud hvor jeg har den på en dag. Jakken er fra MbyM og jeg købte den i Message til 700,- hvilket jeg synes er billigt for en jakke! Derudover købte jeg også blusen fra H&M som virkelig var et fund, skjorten er super fin og koster kun 80,- det er da et MUST HAVE, og fås også i en rigtig flot mørkeblå farve og i farven rød. Tilsidst købte jeg denne øre accesories til 60,- nede i Anthon, dog tror jeg at jeg skal ned og bytte den til en slags senere i dag, da jeg har fortrudt mit valg lidt.... Når det er gjort skal i nok få flere billeder! :-)

/Christina T


4 kommentarer:

  1. Jakken er for fed!!

    SvarSlet
  2. Tusind tak for det Laura! Jeg tror også jeg bliver super glad for den :-) Har du en blog? Så vil jeg da lige tage et smut der forbi? Måske kan vi finde ud af noget med at følge hinanden? :-)
    Knus

    SvarSlet
  3. Tak for den søde kommentar på min blog! Nu har jeg også tjekket din blog ud.. og den er jo herre fed! Er vild med jakken. Jeg skal også snart have fundet mig en forårsjakke - det er jo lige rundt om hjørnet! Skjorten er også lækker.
    Følger dig også helt klart fra nu af, jjuuuhhhuuu!

    Krammer!

    SvarSlet
  4. Tusind tak for det Stine, det betyder meget! Ja, det bliver så rart med noget forår, og det er jo allerede godt på vej. Hvor er det fedt vi kan følge hinanden, det glæder jeg mig til! Tusind tak igen :-) knus

    SvarSlet