mandag den 30. januar 2012

LOOKBOOK

Nu vil jeg lige dele et site med jer, som jeg er begyndt at bruge meget på det seneste. Siden hedder LOOKBOOK.nu og jeg bruger den som inspiration til min egen stil. Siden bruges af mennesker fra hele verdenen som ønsker at dele deres stil, til inspiration for andre. Du kan også selv tilmelde dig og poste billeder af dit outfit hvis du har lyst til at dele det med resten af verdenen.
Jeg er virkelig blevet vild med siden og når jeg finder noget jeg kan lide, forsøger jeg at finde noget tilsvarende på nettet eller i butikkerne. Jeg vil på et senere tidspunkt komme til at vise jer nogle alternativer jeg har fundet, fra forskellige outfits fra lookbook. Her kommer lidt billeder som jeg godt kunne finde på at bruge som inspiration, taget fra http://LOOKBOOK.nu:

/ Love Christina T

Husk at følge/like mig via Bloglovin og Facebook!

5 kommentarer:

  1. Tusind tak for kommentaren på min blog!
    Vi skal nok kunne finde ud af at følges :').

    - Gittemary.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Det lyder super godt Gitte, jeg har meldt mig ind i din. Det ville være super hvis du havde lyst til at gøre det samme her :-)

    Knus

    SvarSlet
  3. Hej! Er helt pjattet med din blog, den er super flot!
    Det ville betyde meget hvis du ville tage et kik på min og måske kunne vi finde ud af noget med følge hinanden? :-)
    Men ja, super fed blog! :-D

    http://nannahansenblog.blogspot.com/

    SvarSlet
  4. Hej Nanna!
    Tusind tak for det, vil helt sikker lige gå ind og melde mig ind i din blog, er bare lige til landsholdssamling hele weekenden, men gør det så snart jeg kommer hjem :-) gider du melde dig ind i min også?
    Knus Christina

    SvarSlet
  5. Hej igen Nanna :-)
    Nu følger jeg dig, SUPER fed blog du har dig der! Den vil jeg helt sikkert følge! Gider du ikke også melde dig ind i min blog og følge mig via bloglovin også? :-) Tak.
    Knus Christina

    SvarSlet