tirsdag den 24. januar 2012

Must-have!

Det kolde vejr, kan være meget hårdt for alle dele af kroppen. Især for unge piger sprækker læberne nemt. Læber er sårbare, fordi de har et ekstremt tyndt yderlag. De får mindre fugt end andre dele af kroppen, og tørrer derfor hurtigere ud. Det siges at man bedst plejer sine ømme læber ved at beskytte dem mod vind og vejr.

Her kommer 10 gode råd:

1. Påfør en læbepomade uden smag, men med solfaktor, når du går ud. Brug Vaseline, E-vitaminolie, aloe vera gelé eller ansigtscreme til at fedte dine læber, så de holder sig fugtige og ikke tørrer ud.

2. Drik masser af vand.

3. Gå med tørklæder eller jakker, der blorkerer vinden fra dine læber.

4. En god idé er at bruge en luftfugter, som kan korrigere luftfugtigheden hjemme, når man tænder for varmen.

5. Hvis du bruger en læbestift, så sørg for at den har glans. Mat læbestift tørrer ofte læberne ud.

6. Hvis dine læber er meget sprukne, så fjern den døde hud ved at gnide læberne forsigt med en våd, varm vaskeklid for at løsne flagerne. Måske skal du gøre det flere gange, mens dine læber heler.

7. Undgå læbepomader med smag eller desinficerende læbeprodukter. Selvom det lyder godt, så indeholder de som regel mentol, pebermynteolie eller andre tilsætningsstoffer , som bare vil irritere dine læber yderligere. Læs derfor ALTID indholdsfortegnelsen på pakken, før du køber.




NUXE Rêve de Miel Lip Balm 15 ml

NUXE Rêve de Miel Lip Balm, er bare et 'must-have' produkt til ødelagte læber, der ikke længere kan undvære pleje! Akaciehonning og karité-ekstrakt arbejder på at genopbygge, give intens næring og lindre læberne, mens grapefrugt essens leverer en følelse af velvære. Virkningstest udført under ekstremt kolde forhold i Canada. Resultatet var: Øjeblikkelig velvære, læber, der føles bløde og glatte. Kan købes i Matas til 125,- og jeg kan bestemt anbefale den! :o)

/ Christina T

Husk at følge/like mig via Bloglovin og Facebook!

0 kommentarer:

Send en kommentar