lørdag den 21. januar 2012

Do you like?

Længe har jeg ledt efter en super fed taske, som jeg kunne bruge til skole brug også. Dvs. at der skulle være plads til min computer og mine bøger. Farven var jeg helt sikker på, den skulle være Cognac farvet, ellers var jeg rimelig åben for hvordan den skulle se ud, bare der var plads nok.


Dette skulle vise sig ikke at være så let, jeg kunne simpelhen ikke finde den rigtige. Alle var bare for små. Men så fandt jeg den! Og her får i selvfølgelig et billede! :-)


PIECES RIMANO BAG COGNAC

Tasken er fra Pieces, i ægte skind. Den er stiv i kvaliteten og har en lynlåslunkning, samt et lille ekstra rum udvendig. Tasken kostede 700,- og måler B=40 cm, H= 30 cm. Jeg købte tasken i Anthon som ligger i Frederikshavn. Hvis du bor langt væk fra Frederikshavn, men er interesseret i denne taske, så er det så heldigt at Anthon netop har åbnet deres nye Webshop! Så tag et kig der, du vil ikke blive skuffet. Anthon har de fedeste mærker! Vil senere skrive lidt mere om butikken.

Jeg synes personligt at tasken er vildt fed og jeg er så glad for den, men jeg vil gerne høre jeres mening også! Så giv mig gerne lidt feedback i kommentaren! Tusind tak :o)

/Christina T

Husk at følge/like mig via Bloglovin og Facebook! og meld jer gerne ind, tak :-)

1 kommentarer: