lørdag den 21. januar 2012

Godmorgen - Fund

Godmorgen allesammen, på denne fantastiske lørdag morgen. Vejret er helt perfekt at blogge i, så det vil jeg da benytte lejligheden til. Jeg skal spille kamp kl. 16, men vil forsøge at ligge nogle nye indlæg ind, både før og efter kampen :-)
Nu skal i se endnu et fund fra Asos.com. Jeg købte for snart 4 måneder siden dette ur inde på Asos. Uret er super classic, men alligevel lidt "old school" agtigt". I skal selvfølgelig lige se lidt billder.

ASOS Vintage Look Round Dial Watch
Black
Urene koster 187,03,- hvilket jeg vil mene ikke er nogle penge. FRI FRAGT! Der herskede sig selvfølgelig en tvivl om hvor holdbart uret ville være, det er klart. Men det er snart 4 måneder siden jeg købte det sorte og farven holder perfekt! Både guldkanten og den sorte rem! Derfor overvejer jeg nu om man skulle købe det røde også. Det er super fedt synes jeg!
Jeg har fået rigtig meget positiv feedback om dette ur og de fleste får et chok når jeg fortæller at det kun koster 187,03,- på Asos. Jeg bruger det ofte når jeg ikke lige synes D&G uret passer til dagens outfit.

ASOS Vintage Look Round Dial Watch

Red

ASOS Vintage Look Round Dial Watch

Green / Pink

Uret fås også i denne lidt turkise farve og denne lyserøde farve. Personligt er jeg ikke så vild med disse farver til sådan et ur som dette, men det er jo en smagssag :o)

/Christina T

Husk at følge/like mig via Bloglovin og Facebook!

0 kommentarer:

Send en kommentar