fredag den 20. januar 2012

Birgitte Munch - Guldsmed & Juvelér


I dag besøgte jeg min ynglings guldsmed, da jeg er på jagt efter en ny Mira Maja ring til de andre to i min samling. Birgitte Muchs guldsmed ligger i Frederikshavn og har alt fra Ringe til Ure, de smukkeste smykker man kunne forestille sig. Et smut forbi hendes lille forretning er det hele værd!
Her kommer lidt billeder taget fra Birgittes hjemmeside:

Ringene er ufattelig smukke, men bestemt heller ikke gratis. Jeg mener dog at de er alle pengene værd!

Lige pt. har jeg to ringe dernede fra. Den ene er en sølv ring, med et hjerte af ægteguld. I hjertet sidder en lille ægte brilliant. Jeg købte ringen for snart 4 år siden, dengang gav jeg 2100, men er i dag sat op til 2500,-. Efterfølgene fik jeg sat den lille ægte brilliant i til 800,- Samlet værdi i dag 2900,-

Den anden ring jeg har, har en rigtig stor betydning for mig. Jeg fik den da min bedstefar desværre gik bort, som et minde om ham. Ringen er af sølv, og så sidder der en stjerne af ægte guld på "toppen". Stjernen symbolisere ham, fordi han var en stjerne for min mormor og min familie. Jeg fik den for godt 3 år siden nu, dengang kostede ringen 2300,- men koster nu 2500,-

Jeg vil senere sætte et billede ind af disse to ringe og den nye, når jeg har fået den købt. Og samtidig vil jeg få mine ringe pudset så de ser ud som nye igen!

Jeg tror jeg har bestemt mig for, hvilken ring der skal være den nye i min samling. Den skal være ganske enkelt, men alligevel guddommelig smuk. En sølv ring, men en kæmpe stor gennemsigtig sten på "toppen" Prisen på denne er 1500,- Jeg tror den vil klæde de to andre ringe. Jeg går med dem hver dag, fordi de har så stor betydning for mig.

Jeg glæder mig til at få den nye ring med hjem, og så vil jeg helt sikkert dele dem med jer. Regner med jeg køber den engang efter d. 1.

"Birgitte Munch har 20 års erfaring inden for guldsmede- og juvelér-branchen. Hun designer nytænkende og kreative smykker, hvor nøgleordene er kvalitet, tradition og håndværk. Materialerne vælges med respekt forderes baggrund og oprindelse - guld, sølv, perler og ædelstene af udsøgt kvalitet - unique for ever!"

Her er et link til Birgittes hjemmeside, hvis du bor langt fra Frederikshavn. Ellers vil jeg bestemt opfordre til at tage et smut derned. http://www.birgitte-munch.dk/

/ Christina T

Husk at følge/like mig via Bloglovin og Facebook!

0 kommentarer:

Send en kommentar