mandag den 23. januar 2012

BLACK AND GREEN

Fortiden er det meget på mode, at bære helt ensfarvet tøj og så afslutte outfittet med et twist af en skarp farve, i form af fx. sko og andre accessories. Specielt synes jeg det ser fedt ud når tøjet er helt sort og sko og andre accessories, er farven postkasse rød eller en skarp grøn farve.
Her kommer lidt i idéer i farverne sort og grøn:

POST ROSE STICK GREEN

Fin lille rose ørering fra Post i let skinnede læder. Fås i Red, Pink, Green, Purple, Dark Brown, Light Brown. Kan købes i Anthon til 100,-

SECOND FEMALE VANILLA BLOUSE BLACK

Denne smukke skjortebluse er fra Second Female. Skjorten er gennemsigtig med et feminint blondestykke foran, samt 3 knapper. Skjorten koster 400,- og kan købes i Anthon i Frederikshavn eller på deres nye webshop: http://Anthon.dk Skjorten fås også i hvid og mørkeblå.

JFR/ MARIA STONE RING

Elastisk ring fra JFR med en stor facetteret sten foran. Fremstillet af nikkelfri metal. 3,5 cm i diameter, one size. Kan købes på nelly.com til 119,-

JUST FEMALE STROKE JEANS COATED

BLACK

Fede højtaljede coatede jeans med smalle læg fra Just female. Jeg har selv bukserne og er rigtig glade for dem, de er SÅ fede! De sidder rigtig godt og kvaliteten er blød og lækker at have på. De koster 400,- og kan købes i Anthon.

NELLY SHOES / STUD
Disse fede stiletter i læderimitation er fra NELLY.com. Modellen er med nitter på hælen og med spids tå. Fås også i "Sort" og "Nude" i læderimitation. Den grønne som i ser her, er i ruskindsimitation. Hælhøjden er 13 cm. og plateauhøjde ca. 4 cm.Fremstillet af læderimitation og ydersålen er af gummi. De koster 379,- Hvilket jeg synes er meget billigt for sådan et par fede stiletter!
/Christina T
Husk at følge/like mig via Bloglovin og Facebook!

0 kommentarer:

Send en kommentar