søndag den 22. januar 2012

Sommerklar!

Selvom jeg elsker vinteren, glæder jeg mig nu alligevel til sommer. Det er nok mest fordi jeg ikke synes vi har haft rigtig vinter i år, ikke i forhold til sidste år i hvert fald. Vi mangler noget SNE, noget RIGTIGT SNE, og ikke bare det sjap-værk som der er udenfor ligenu. Nååå, men jeg er i hvertfald begyndt at forberede mig til sommeren. Og her vil jeg vise nogle ting fra nelly.com som jeg overvejer, at skulle ind i min sommer gaderobe.

Demin is dead/Hoe shoreline shorts

Elsker de her shorts, og er 80 % sikker på at de nok skal blive en del af min garderobe! Det fedeste ved dem er at de er højtaljede og samtidig meget enkelte. Som sagt er de fra Nelly.com og koster 479,-

VILA / OPALIA DRESS

Kjolen er fra VILA og kan også købes på nelly.com til 249,-. Kjolen er med elastik og bindebånd i taljen. Oversize overdel samt lille åbning i ryggen med løkke. Fremstillet af 100% polyester.

Jeg synes kjolen er super sød, og meget billig. Jeg kan også rigtig godt lide farven, men hvis man synes den er for skarp kan man vælge at få den i den klassiske sorte farve. Jeg synes bare den blå kunne være super frisk til sommer.

SISTERS POINT / MADI KNIT

Jeg synes denne strik, er super fed her til foråret. Farven er meget stærk, derfor er det nok ikke en trøje man vil komme til at bruge så meget. Den er fra Sisters Point og kan købes på nelly.com til 279,-. Trøjen har en rund hals samt ribstrik i bunden og i ærmerne. Den fås i 5 farver, den gule som ses på billedet, grøn, lyserød, brun og hvid.

Jeg vil rigtig gerne høre jeres mening, inden jeg tager min beslutning. Så skriv gerne en kommentar tak :o) HUSK NELLY HAR FRI FRAGT RESTEN AF MÅNEDEN!!

/Christina T

Husk at følge/like mig via Bloglovin og Facebook!

0 kommentarer:

Send en kommentar