lørdag den 26. maj 2012

The reason for this

 



 

 

I forbindelse med at jeg har fået mit eget domæne og at ofte får spørgsmål vedr. hvorfor jeg blogger, vil jeg besvare nogle spørgsmål her, som vil forklare dette lidt nærmere. Spørgsmålende og svarende bunder i et interview jeg lavede med Monique, derfor har nogle af jer måske læst det på hendes blog. Men jeg synes alligevel at spørgsmålende er så gode, at jeg vil dele dem på min også, så alle mine læsere kommer til at læse det. Jeg har ændret lidt i mine svar, da det efterhånden er længe siden jeg blev interviewet. Så her kommer det... :-)


 

1: Hvad fik dig til at blogge?

Jeg følte at jeg havde noget at bidrage til modeverden med, og fik på den måde en eftermiddag efter at jeg havde været et smut ude og shoppe, lyst til at oprette en modeblog. Først regnede jeg ikke med at det ville holde ret lang tid, men da folk vidste en kæmpe interesse for min blog og jeg fik en rigtig god feedback i forhold til min stil, gav det mig lyst til at fortsætte og inspirere andre. Udover dette er det et sted hvor jeg kan skrive alt mellem himmel og jord, ligesom en slags dagbog, i  stedet for at fylde Facebook med det, så kan jeg gøre det her på min blog og på den måde ramme de helt rigtige læsere som har lyst til at følge mit liv og jeg.

 2: Bliver du inspireret af andre bloggere? Hvis ja hvem?

Ja, det gør jeg helt sikkert. Ikke så meget på grund af deres stil, men det er mere deres måde at blogge på som jeg lader mig inspirere af. Her kommer et par stykker som jeg læser fast.

 

http://passionsforfashion.dk/

Christina er modeblogger ligesom mig selv, og hun er bare super dygtig til det hun laver. Hendes billeder er super gode og blogger flere gange dagligt.

 

http://johannekohlmetz.dk/

Johanne er også rigtig dygtig, hendes måde at finde ting i Genbrug til ingen penge og efterfølgende gøre det til hendes helt eget er super fedt, og hendes måde at sætte tøj sammen på er lige mig! Dog har jeg aldrig rigtig selv handlet i genbrug, men jeg synes det er super fedt at hun kan se mulighederne!

 

3:Hvordan har du det med at så mange ved hvem du er?

Altså for at være ærlig tænker jeg ikke så meget over det til hverdag, så jeg synes ikke det er noget negativt at mange ved hvem jeg er. Jeg er stolt over det jeg laver, og føler derfor ikke at jeg har noget at skjule eller skamme mig over, hvis jeg havde det sådan var jeg ikke blogger.

4: Hvad siger dine venner til du blogger?

Puha, der er virkelig mange forskellige meninger. Heldigvis synes de fleste det er fedt, og støtter mig 100 %. Selvfølgelig er der nogle der ikke forstår hvorfor jeg blogger og hvad det gør godt for, men jeg respektere alles holdninger og vil gerne lytte på hvad folk har af meninger. For jeg lever i den tro at alles holdninger kan bidrage til at min blog bliver bedre. Jeg har dog oplevet nogle som ikke rigtig ved hvad at det at blogge er, som direkte går ind og gør grin med bloggere generelt. Det har jeg ingen respekt for da jeg synes folk skal vide hvad en blog er inden man går ind og rakker ned på det. Ligesom man ikke dømmer folk på forhånd i virkeligheden, inden man har lært dem at kende. Men generelt overhører jeg sådanne dumme kommentarer, for disse kommentarer får jeg absolut ingenting ud af i forhold til at forbedre min blog. Jeg ved at der vil komme "haters", men det må man tage med, selvom det godt kan give en klump i halsen..

6: Hvilke tre ord beskriver dig.

Smilende, perfektionist og kontrol menneske.

7: Hvad er det sødeste en læser nogensinde har gjort for dig?

Hmm, den var svær… Og så alligevel ikke. Der er en person jeg er evig taknemmelig for, og det er Tobias. Tobias er selv blogger, men gør det fra hans fan side på Facebook, hvor han har rigtig mange læsere og er rigtig populær. En dag loggede jeg på Facebook mens jeg var i Aalborg for at se kamp, jeg går ind for at se om der er sket noget nyt på hans side, og så ser jeg at han så sød som han er, har skrevet på hans væg at han vil se hvor mange ’likes’ jeg kan få på min nystartede fan side på Facebook inden jeg logger på igen og at han ville lave en kæmpe collage med billeder af alle dem der gjorde det. På 37 minutter havde jeg 100 nye ’likes’. Folk som Tobias burde der være mange flere af, han har hjulpet mig så meget med at få min blog opdaget og det er startskuddet til noget stort. Så igen tusind tak til Tobias, hans side kan i finde her.

8: Hvad vil ud gerne opnå ved at blogge?

Jeg har netop opnået mit første mål, nemlig at få mit eget domæne. Dette betyder rigtig meget for mig! Netværket har bare gjort det så godt og udfyldt alle mine ønsker i forhold til design m.m. Mine nye mål? Ja, min største drøm er at blive en del af Bloggers Delight på et tidspunkt og blive en ligeså kendt blogger som Johanne Kohlmetz.

- Christina  ♥

0 kommentarer:

Send en kommentar