torsdag den 7. juni 2012

London shopping - part 1







Her får i lige første del af mine shopping køb fra London turen. Resten vil komme i løbet af de næste par dage! Jeg forsøgte mig med video-indlægget så jeg kunne vise jer det hele, men da der har været tekniske problemer får i det i billeder i stedet. Jeg vil forsøge at lave video-indlæg igen en anden gang, da jeg kunne mærke at der var stemning for det på bloggens fanside  :-)

Øverst ser i mine nye converse! Jeg elsker dem simpelhen. Jeg er vild med den hvide farve og er sikker på at de bliver så fine her i sommeren. De kostede 35 pund, hvilket svarer til 320 danske - så det er næsten 50 % mindre end hvad de koster i Danmark. Her koster de nemlig 600 kr. Så jeg er ret glad for mit køb!

Dernæst ser i den fede skjorte med nitter på. Jeg købte den i Zara på Oxford Street til 40 pund - dvs. omkring 370 danske. Jeg elsker detaljen med nitter og at den både kan bruges med ærmerne foldet op (som i ser på billederne), men også som langærmet. Jeg tror selv at jeg vil komme til at bruge den mest som langærmet og så med en læderjakke udenover.

I samme Zara på Oxford Street købte jeg læderjakken som i kan se på billederne. Jeg har længe ledt efter en ny, da jeg synes den gamle var blevet for kedelig. Jeg fandt så denne, og jeg synes den er vildt fed. Ikke for meget, men stadig fyldt med en masse små enkle detaljer hist og her. Den kostede også 40, hvilket jeg synes er vildt billigt for en læderjakke!

Jeg er sikker på at jeg nok skal blive glad for det hele, og jeg glæder mig til at vise jer nogle outfits med disse nye items. Hvad synes i om mine køb? Glæd jer til at se  de andre ting! :-) / C ♥

0 kommentarer:

Send en kommentar