mandag den 8. oktober 2012

EUROWOMAN

 





Angora-strikke er det nye og jeg synes personligt de er super smukke. H&M er kommet med et rigtig godt bud til kun 149,- Jeg synes den er rigtig fin, dog er der lyn-hurtig fnuller overalt, på bukser, jakke osv. har jeg ladet mig høre af mine veninder, hvilket jeg kunne forstille mig at prisen er en forklaring på. Jeg har selv fundet en smuk strik fra Ganni lavet af angora, som jeg gerne vil have fat i. Den kommer der muligvis et indlæg om senere.




Olsen-style! Jeg selv er helt vild med tvillingernes fede stil, og vil betragte dem som nogle af mine største inspirations kilder.




Jeg er faldet helt pladask for denne lækre t-shirt fra Monki til KUN 150,- og vil helt sikkert ind og have fat i den når jeg skal til Aalborg her d. 13. Jeg synes en helt enkelt T-shirt er både sexet og cool på samme tid. Bræt ærmerne op og sæt dem til et par fede forvaskede jeans til hverdags brug eller et par mere casual sorte skindende jeans og en lækker halskæde til en aften i byen!




Den opmærksomme læser har nok bemærket at jeg har fået en svaghed for plateausko. Og jeg er hel vild med disse fra H&M til kun 349,- GI' MIG GI' MIG GI' MIG

0 kommentarer:

Send en kommentar