fredag den 23. november 2012

Lidt sjov | Gag.dk

 



Står du og leder efter et sjovt kostume til julefrokosten? Så skal du læse med her! Gag.dk tilbyder alt i udklædning, lige fra det almindelige som en politibetjent til en lidt mere speciel og utraditionel udklædning som en banan. Gå på opdagelse i mellem mere end 8000 super fede kostumer, som kan leveres fra dag til dag. Du finder både hatte, parykker, masker, skæg, dekoration, sjove tænder, støvler og briller, ja alt til den perfekte udklædning f.eks. til karneval i Ålborg .

Jeg synes specielt de to julekostumer ovenover er rigtig fine. De har super mange små fine detaljer, og det er tydeligt at alle kostumerne fremstår i en god kvaliltet, hvilket man også kan se på de to udvalgte julekostumer ovenover. Når jeg vælger et kostume er det vigtigt, det ikke ser billigt ud, og ikke er for bart, og det synes jeg bestemt ikke disse kostumer gør og er. Prisen er kun 260 kroner!

Hvilke kostumer synes i er sjovest? Skriv det meget gerne under her, og kom gerne med nogle sjove idéer til næste års karneval, som jo altid er årets højdepunkt. Nogle der skal til næste års karneval i Aalborg? Og hvad synes i om årets tema "Engle og dæmoner"?  /C 

Sponsoreret indlæg 

2 kommentarer:

  1. Jeg kunne ikke rigtig fine et kostume som passede til "engle og dæmoner" i år, men nu ved jeg da hvor jeg skal kigge næste år :)!

    SvarSlet
  2. Christina Flyvbjerg Thomsen23. november 2012 kl. 12.57

    Hmm mærkeligt! Jeg synes da der var en masse :-) Men ja, det lyder godt!
    Knus Christina

    SvarSlet