mandag den 3. juni 2013

Anmeldelse af Coolcos produkter



Volume Mascara her, Blush her, Eyeshadow her, Brush her

Jeg har været så heldig at få lov til at anmelde 4 produkter fra Coolcos.dk. Coolcos åbnede den første butik d. 24 september 2012, nu findes butikkerne mange steder i landet, og flere er på vej! Ligenu kan du finde en Coolcos butik i, Skanderborg, Rødovre, Odense, Kolding, Aalborg, Herning, Horsens og Fisketorvet. Coolcos har et bredt udvalg af forskelligt makeup til billige penge!

Nu til min anmeldelse...

Volume Mascara

Mit første indtryk af denne Mascara var, at den var svær at ligge på øjenvipperne i starten. Så jeg brugte den mascara jeg bruger til hverdag, bare lige for at gøre mine øjenvipper "stive" og så tog jeg ellers over med den nye Mascara fra Coolcos. Nu gav den en rigtig god volume og var god til at forlænge mine vipper, hvilket var den effekt jeg ønsker. Så alt i alt, synes jeg det er en god Mascara, i sær til en pris af kun 79 kroner.

Blush

Denne blush er jeg sikker på bliver en del af min faste makeup rutine, her igennem sommeren. Med et par strøg over kindbenene, gav det en rigtig flot glød i kinderne, og det så rigtig frisk ud, uden at blive for meget og for synligt som en traditionel kinderrød. Den fremstod meget naturlig, som hvis man havde siddet ude en aften og havde fået lidt røde kinder. Den koster forresten kun 49 kroner.

Eyeshadow

Jeg fik også lov til at teste denne mørke øjenskygge, som er perfekt til en tur i byen, hvor man er klædt i en smuk mørk kjole. Den giver en rigtig flot effekt, som en mørk skygge og jeg forestiller mig man kan blande den med en anden øjenskygge også. Øjenskyggen koster kun 39 kroner.

Brush

Denne brush var nok det produkt, jeg var mest positivt overrasket over! Dens børstehår var rigtig bløde, og var rigtig god til at påføre Blush'en flot på mine kindben. Den er jeg helt sikker på jeg bliver rigtig glad for og kommer til at bruge en del! Den kan du købe til kun 89 kroner.

Alle 4 produkter har jeg linket til ovenover, men husk du kan købe 100 vis af forskellige produkter på Coolcos.dk! Så tjek det ud hvis du har lyst til at forkæle dig selv med noget godt, men billigt nyt makeup! /C ♥

 

Dette indlæg er sponsoreret

2 kommentarer:

  1. Jeg har godt set butikken, men jeg har faktisk aldrig prøvet deres produkter. Måske man skulle det :)

    SvarSlet
  2. Christina Flyvbjerg Thomsen4. juni 2013 kl. 12.25

    Hej Sanne :-)
    Det synes jeg du skulle, man kan jo altid give det et forsøg og se hvad man synes om deres produkter!
    Mange knus Christina

    SvarSlet