lørdag den 10. marts 2012

A little kiss for you






Lige en kort opdatering. I dag har jeg haft en dejlig kort dag i skolen, eftermiddagen stod på afleveringer og til aften skulle jeg træne. Er sku ikke helt på toppen desværre :(  Men træningen var okay, selvom jeg var lidt skidt tilpas. Min lørdag kommer til at stå på afleveringer, igen igen... Har så mange! og en formiddags træning. Søndag går turen til Kbh, nærmere hvidovre, for at spille kvartfinale, det bliver spændende, glæder mig rigtig meget! Billederne tog jeg i går :-)

Tilsidst vil jeg slutte af med at sige tusind tak til alle jer søde mennesker som læser min blog og tusind tak til alle jer som roser den, det varmer! Håber min blog vil blive ved med at få nye læsere, og dermed blive større. Det ville være FANTASTISK! Igen tak venner :o)

4 kommentarer:

  1. Rigtig god og "hyggelig" blog du har, gode billeder! :-)

    SvarSlet
  2. Tusind tak for den søde besked, det er jeg rigtig glad for at i synes! Følger også jeres, elsker at læse den, den er fed :-D

    SvarSlet
  3. Super sød og god blog du har. Jeg følger dig nu. Jeg vil virkelig blive glad hvis du ville tage et smut forbi min blog :-)

    // Simone Nicoline.

    http://simoneolsen.blogspot.com/

    SvarSlet
  4. Hej Simone, tak for din fine besked. Tager et smut forbi din med det sammen :-)

    SvarSlet