fredag den 16. marts 2012

DIY | Shorts


Hej Bloggen!

Så har jeg været lidt i gang med "gør det selv", og lavet disse shorts, ud af min fars gamle busker. Selvfølgelig er de lidt store i det, men det kan jeg godt lide og så har jeg tænkt mig at sætte et stort bælte til, så det bliver rigtigt råt, hvilket jeg synes er FEDT! Her kommer en guide til hvordan jeg har lavet dem, og senere vil jeg forsøge at tage lidt billeder med dem på, hvor jeg har sat det sammen med noget andet tøj som jeg forestiller mig at jeg vil bruge dem til, her til sommer :-)

 


Først og fremmest tager jeg en god saks som kan klippe i stof frem og tegner med min tus, hvor jeg vil klippe. Jeg klipper dem i en passende længde, så der er længde nok til at kunne brætte dem op til sidst.


Så, nu har jeg fået klippet begge bukseben af, og som i kan se på billedet, er der frynser og det er faktisk ikke klippet specielt pænt, men dette er ligemeget når de skal brættes op tilsidst.


Finished! Her har jeg brættet dem op to gange, men man kan jo gøre som man selv synes. Man kan også gøre noget yderligere ved dem, som at sætte nitter på hvis man har lyst til det. Men denne gang vil jeg holde dem enkle og rå!

Husk at billeder kommer senere i dag hvor jeg er iført dem! / C 

0 kommentarer:

Send en kommentar