tirsdag den 3. juli 2012

Mit outfit fra i går

 






Bluse Just Female (her) | Top Samsøe Samsøe (her) | Cardigan Won Hundred (her) | Jeans Won Hundred (her) | Sko Vans


Her får i mit outfit fra i går - både toppen, min cardigan og de jeans jeg har på er nye. Den opmærksomme læser har nok bemærket at jeg har denne cardigan i to andre farver også, nemlig i grå og sort også. Jeg har længe ønsket mig den brændende i blå også, fordi de er bare så dejlige at have på, og samtidig synes jeg de kan fuldende et outfit. Den er fra Won Hundred og koster 800, og fås i de 3 farver jeg nævnte. Jeg har linket til den ovenover. Jeg elsker mine nye jeans, de sidder bare så perfekt på mig, hvilket er et must med så stramme jeans. Toppen er så fed, fordi den har en dyb udskæring i siderne, som giver det en virkelig flot effekt synes jeg. Jeg har linket til det hele ovenover. Håber i nyder vejret :D /C ♥

2 kommentarer:

  1. Hejsa , jeg elsker din blog, og hele konceptet. Jeg vil meget gerne følge dig, hvis du også bliver fast læser af min - mange søde hilsner.

    http://ceciliapetersen-fnis.blogspot.dk/

    -Cecilia

    SvarSlet
  2. Christina Flyvbjerg Thomsen5. juli 2012 kl. 13.08

    Hej Cecilia...
    Tusind tak for det, det er jeg glad for at du gør.
    Jeg vil med glæde smutte forbi din blog, men jeg kører desværre ikke efter det der hedder, "jeg kan følge dig hvis du følger mig", det lyder så forkert at sige sådan i mine ører, du skal følge mig af lyst. Men igen, så skal jeg med glæde tage et smut forbi, og så følger jeg dig hvis den fanger mig :-)
    Kram

    SvarSlet