fredag den 13. juli 2012

Some new jewelry items

 







På de første 2 billeder ser i min nye dråbeformede fingerring som jeg har købt nede på mit arbejde, altså i Anthon. Jeg synes den er så super fed fordi den er så enkel, og alligevel så speciel! Jeg bruger den på pegefingeren fordi jeg synes det giver et virkelig fedt look. Den koster 100 kroner, og kan som sagt købes i Anthon hvor den fås i to modeller; denne og så en der er lidt lysere. Den kan desværre ikke købes på webshoppen, men jeg synes alligevel i skal smutte fordi den her, og se alle vores nye vare, jeg glæder mig til at vise jer noget af det jeg selv har købt af det frem.

På det sidste billede ser i mit ur fra Asos, og nej det er ikke nyt! Det er de to armbånd i skal lægge mærke til! Ganske enkle, ligsom jeg kan lide det. Tynde og så med en lille diskret stjerne på hver. Jeg elsker når man mixer armen op med et ur og forskellige andre items, og kunne sagtens finde på at tilføje et armbånd mere eller to til samme arm! I morgen står den igen på arbejde, hvilket det har gjort hele ugen.... Men det er nu rart nok! På søndag tager jeg på ferie med Familien til Berlin, men men men... Jeg har ikke tænkt mig at glemme jer denne gang. Såfremt at der er internet på hotellet, så vil jeg forsøge at blogge med outfits taget ved de forskellige serværdigheder i Berlin hver dag, så jeg krydser for internet!!

God weekend til alle /C  ♥

2 kommentarer:

  1. Hej søde Christina! Elsker din blog og følger den dagligt...
    Har næsten gået hele din blog igennem, og kan ikke finde ud af hvor du har købt det meget enkelte, men flotte ur der? Ved det er fra Asos, så har kigget der, men kan ikke finde det? Er det meget gammelt?? Har du måske et link?

    Knus
    Emilie

    SvarSlet
  2. Christina Flyvbjerg Thomsen16. juli 2012 kl. 23.24

    Hej aller sødeste Emilie! Hvor er du sød, det er jeg glad for du gør, og tak fordi du skriver det til mig - det betyder rigtig meget!
    Det kan jeg godt forstå du ikke kan, det er skrevet i et af mine aller første indlæg. Du kan se det her: http://www.cttrend.dk/page/22.
    Desværre har jeg ikke skrevet linket til det i indlægget, men jeg har lige gennemgået alle asos ure og umiddelbart ser det ikke ud til at de har dem mere. Men ja, det er nok ved at være et år gammelt vil jeg tro, for havde haft det i noget tid da jeg skrev indlægget. Og ja, det er virkelig et godt ur i forhold til de billige penge det koster, det holder super godt og er så enkelt og smukt samtidigt :-)

    Knus Christina <3

    SvarSlet