onsdag den 16. januar 2013

In the snow

 







T-shirt Selected Femme - Cardigan Modström - Jeans Just Female - SkoShoe Biz 


Oven over får i dagens outfit, som bl.a.  består af 2 nye items. Min nye t-shirt og min nye cardigan som jeg fik i Julegave af mine forældre. Måske så nogle af jer at Lisbeth Østergaard faktisk havde den samme t-shirt på i morges i godmorgen Danmark, lidt sjovt at jeg så lige havde valgt at tage den på i dag også, jeg har nemlig haft den i skabet i noget tid. Jeg synes den var rigtig fin med min nye cardigan udenover, som er super lækker og rigtig populær. Den fås også i sort, men jeg har linket til den grå og de andre items ovenover. Hvad synes i om mit outfit? Var det noget i selv kunne finde på at hoppe i? /C

 

 

6 kommentarer:

  1. Sophie Tøttrup Rasmussen16. januar 2013 kl. 22.25

    Elsker din cardigan! Vil du give mig linket? :-) Og fed stil!

    SvarSlet
  2. Christina Flyvbjerg Thomsen16. januar 2013 kl. 23.02

    Hej Sophie!
    Tusind tak for det, er glad for du kan lige den.
    Og åh ja, jeg elsker den også bare SÅ meget, den er bare så dejlig at have på. Selvfølgelig vil jeg give dig linket, her er den i grå som min: http://www.anthon.dk/shop/tower-jacket-modstrom-22460p.html og i sort: http://www.anthon.dk/shop/tower-jacket-modstrom-22675p.html :-)
    Tak for din kommentar.
    Knus

    SvarSlet
  3. Din trøje og skoene er virkelig lækre! :)

    knus
    http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

    SvarSlet
  4. Christina Flyvbjerg Thomsen16. januar 2013 kl. 23.06

    Hej Katrine!
    Tusind tak, jeg er også bare så glade for dem!!
    Knus

    SvarSlet
  5. Tror du at jakken også kan bruges som overgangs jakke og ikke kun om vinteren? Er den meget tyk i stoffet eller ej? :)

    SvarSlet
  6. Christina Flyvbjerg Thomsen9. april 2013 kl. 13.05

    Jeg vil mene den KUN kan bruges som overgangs jakke - da jeg havde den på i vinters havde jeg altid en jakke på udenover forbi den var for kold. Så der brugte jeg den som en cardigan - nu kan jeg sagtens bare bruge den som overgangs jakke :-) Håber det var svar nok - ellers spørger du bare igen!

    SvarSlet