lørdag den 26. januar 2013

Let me recommend your blog

 





Jeg har ladet mig inspirere af en anden blog, og besluttet at lave en lille runde med blog anbefalinger. Bloggen er efterhånden ved at blive så stor, at jeg ved anbefalinger også vil kunne hjælpe andre bloggere, til at få mere trafik omkring deres blog, så det vil jeg selvfølgelig gerne.

Det du skal gøre som blogger er at skrive en kommentar i kommentar feltet neden under, om hvorfor jeg skal skal lave en anbefaling af netop din blog + linke til din blog så jeg kan læse den igennem inden jeg vælger! Derudover skal i følge cttrend.dk ved at like fansiden på facebook HER, følge på bloglovin ved at trykke "follow" HER og følge mig på firsthand.dk ved at trykke "follow" HER. I næste weekend vil jeg så vælge hele 3 blogs ud, og lave en anmeldelse af jer hver. So simple! /C 

9 kommentarer:

  1. Jeg har efterhånden fulgt din blog i et stykke tid, så nu ville jeg prøve, om det kunne blive mig, der fik bloganbefalingnen ;-)

    Min blog er forholdsvis ny - det første indlæg blev forfattet den 24. - så jeg har forståeligt nok ikke så mange læsere. Min blog er ikke helt som "alle de andre". Jeg skriver om min hverdag og de ting, der rumsterer i mit hoved, ligesom de fleste andre, men med et lidt andet touch; Efter sommerferien, når jeg er færdig med niende klasse, skal jeg til USA som udvekslingsstudent, og gå på en amerikansk High School i et år. Det blivet en kæmpe omvæltning for mig, jeg skal tilpasse mig helt nye traditioner, mennesker og min hverdag bliver en helt del anderledes, end den er nu. Jeg håber, at det, at jeg har bloggen, kan hjælpe mig, til lige at komme lidt ned på jorden, mens jeg er derovre. Så har jeg ligesom også en ting, der er velkendt, som jeg kan føle mig tryg ved og som jeg kan fortælle lidt om mine tanker og indtryk. Hvis jeg så får nogle flere læsere, vil det nok være lidt rarere, og ikke føles så meget som spild af tid. ;-)

    Indtil jeg kommer derover, skriver jeg om mine forberedelser, mine tanker og generelt bare om, hvordan det er at være mig - en fremtidig udvekslingsstudent, det går lidt for meget op i sit hår, elsker sine skønne venner og er besat af neglelak.

    Jeg har prøvet at gøre rigtig meget ud af layoutet og har fået lavet en, i hvert fald efter min egen mening, præsentabel header - hvis jeg skal have en blog, skal det da også høre ordentligt!

    Knus :-)

    // www.qd.dk

    SvarSlet
  2. Det kunne være rigtig fedt hvis du gad at skrive et indlæg om min blog.
    Som du selv skriver vil det giver min blog et kæmpe skub, hvis den kom på din blog, for så ville folk på den måde få øjnene op for min.

    Håber du har lyst til at anbefale min blog, det kunne være rigtig fedt.

    MAnge hilsner Katarina. :-)
    http://katarina-livetifolgekatarina.blogspot.dk/

    SvarSlet
  3. Halløj!
    Jeg vil virkelig gerne fortælle dig hvorfor du skal vælge min blog :)
    Du skal vælge min blog hvis du gerne vil have god reklame og andre ting alla lign. Og du skal også vælge min blog fordi at jeg endelig er vendt stærkt tilbage efter en langvarig periode uden blogning, og nu går det lige så stille op ad bakke. Men jeg mangler læsere. Jeg lægger alle mine kræfter i min blogning, jeg bruger mine egne penge på mine læsere via. Give aways.
    Kort sagt - Du skal vælge mig fordi at jeg brænder for min passion :)
    - Ida.

    SvarSlet
  4. Christina Flyvbjerg Thomsen28. januar 2013 kl. 09.07

    Hej Amalie!
    Det ser bare super fint ud, jeg ser med det du har skrevet allerede meget frem til at smutte forbi din blog :-)
    Knus Christina

    SvarSlet
  5. Christina Flyvbjerg Thomsen28. januar 2013 kl. 09.08

    Hej Katarina!
    Hvor er fint! Jeg ser frem til at smutte fordi din blog :-)
    Har du liket de forskellige steder?? Det ser det nemlig ikke ud til, og det er kravet for reklamen på bloggen. Knus Christina

    SvarSlet
  6. Christina Flyvbjerg Thomsen28. januar 2013 kl. 09.10

    Hejsa :-)
    Jeg forstår ikke din sætning "Du skal vælge min blog hvis du gerne vil have god reklame og andre ting alla lign." ???
    Men ellers ser det super fint ud, og jeg ser frem til at smutte forbi din blog. Har du liket de forskellige steder?? Det ser det nemlig ikke ud til, og det er kravet for reklamen på bloggen.
    Mvh Christina

    SvarSlet
  7. Jeg har gjort de forskellige ting!

    Altså, min blog er mit lille hjertebarn. Jeg har haft bloggen i et langt stykke tid nu, og den er endelig begyndt stille og roligt at blomstre. Jeg går meget op i mode og shopping og det afspejler sig i bloggen. Jeg blogger så ofte som muligt, og jeg elsker det! Jeg laver ugentligt ebaytips som jeg har "succes" med. Jeg vil rigtig gerne fange flere læsere til min blog, da jeg håber at jo flere der læser med, jo mere giver jeg. Min blog skiller sig nok lidt ud generelt, den er nok ikke lige som "alle de andre".
    Okay. Jeg ved ikke hvad jeg ellers lige skal skrive. Jeg tror min blog taler lidt for sig selv, så jeg håber du vil kigge forbi og give det en chance :-)

    //Ida
    www.livetifoelgeida.dk

    Jeg krydser fingre!

    SvarSlet
  8. Super fedt initiativ Christina! Jeg synes det er super dejligt at en bloggen, som dig med et godt omdømme, vil hjælpe os "små" bloggere længere frem!

    Jeg har nu blogget siden oktober, vil jeg mene. Jeg elsket alt ved at blogge og jeg hygger mig i hver fald med det. For mig er blogging en god måde for egentlig at se hvad jeg bruger min tid på. (og ikke mindst penge, haha) :-D
    JEg har efterhånden læst med på din blog i lang tid og du bliver ved med at imponere mig! Du er sgu skide dygtig!

    Jeg skriver for at bliver valgt fordi; at min blog er egentlig ok med, for tiden. Jeg føler at det køre ok, jeg får god respons og ja, det går nu dejligt. Men jeg synes at den godt bruge endnu et skub. Jeg bruger meget tid på bloggen, fordi jeg rigtig godt kan li at have den - men til tider kan det godt virke lidt tomt. Så at blive vist frem her hos dig vil betyde rigtig meget. Jeg håber det er en god nok grund. Men ellers så BLIV VED, DU ER FANTASTISK!

    Pease og alt det der
    Nanna Samsøe
    www.wonderbynannas.blogspot.dk

    :-)))))))

    SvarSlet
  9. Christina Flyvbjerg Thomsen7. februar 2013 kl. 10.54

    Åh tak for din søde besked! Det varmer mit hjerte <3
    Jeg smutter forbi din blog med det samme, den lyder rigtig fin! Dejligt du uddyber sådan!!
    Jeg skriver hvis jeg vælger dig til min bloganbefaling :-))
    Knus

    SvarSlet