fredag den 1. marts 2013

Anthon modeshow part 1

 



Toya iført Nederdel fra Gestuz, Cowboy vest fra Cheap Monday og t-shit fra Stig P.



Sara i top fra My Mint, Jeans fra Just Female, Cap fra Erbs&Bjerke samt en halskæde fra Ofelia.



Min veninde Frederikke som i har mødt på bloggen før, i ført jeans fra Just Female, en sweatshirt fra Selected Femme og en taske fra Becksöndergaard.



Toya i den smukkeste kjole fra Ganni - jeg håber selv den bliver en del af min gardarobe til sommeren, så fin.



Min veninde Julie  iført buksedragt fra Ganni - dragten fås også i kjole og t-shirt. Tasken er fra Erbs&Bjerke og halskæden fra Second Female.



Stine i en fed sweatshirt fra Just Female. Tasken er fra Beck Söndergaard. 

I går var jeg som nævnt i mine tidligere indlæg til modeshow. Modeshowet afholdte Anthon i forbindelse med søde Maria's fag prøve. Det var et super fedt engagement, med de fedeste mærker, god stemning, kolde drinks og massere af glade  mode interesserede piger! Jeg havde som sagt taget mit kamera med, så jeg kunne dele showet med jer - og jeg synes billederne blev ok til trods for det skarpe lys. Jeg har valgt at dele showet op i flere dele, ellers bliver det vidst for meget. Så her får i part 1, hvor jeg specielt er vild med den blomstrede kjole fra Ganni Toya har på og buksedragten fra Ganni Julie er iført - jeg er nok bare lidt tosset med Ganni, hihi! Men åh, jeg kunne tænke mig at eje det hele jo... Jeg har linket til hvor de forskellige ting kan købes på Anthons webshop under billederne. Glæd jer til resten af showet! Har i en favorit indtil videre? /C  ♥

Hvis du bruger nogle af billederne - link tilbage til www.cttrend.dk!

2 kommentarer:

  1. Hej Christina.
    Nu har jeg fulgt din blog et stykke tid, og nu fortjener du at få lidt ros for dine skønne blogindlæg. Lækkert med lidt inspiration til hverdagen :))


    Du må have en god dag. - og kig gerne forbi min blog.
    http://michellebellahn.bloggersdelight.dk

    SvarSlet
  2. Christina Flyvbjerg Thomsen1. marts 2013 kl. 14.17

    Hej Michelle :-)
    Åh hvor er det dejligt med sådan en besked. Det går lige min dag 10.000 gange bedre, det skal du vide. Det er virkelig dejligt du skriver det, og tusind tak det er jeg virkelig glad for.
    Hvis du har lyst må du meget gerne smide et opslag inde på bloggen fanside, så andre kan se hvad du synes om bloggen - den finder du her: https://www.facebook.com/pages/CT-Christinas-verden/219763631456008
    Jeg smutter forbi din blog med det samme, og god dag til dig også :-)
    Kæmpe knus fra mig

    SvarSlet