tirsdag den 5. marts 2013

Landsstævne

[goviral]

Over 80 frivillige idrætsudøvere deltog, da DGI Østjylland afholdt en Flash Mob på Klostertorv i Aarhus. Her blev en fodbold placeret mit på pladsen i håbet om, at nogen ville sparke til den.

 

Hvis du er aktiv, sports interesseret eller bare godt kan lide at røre dig og have det sjovt med dine venner. Så læs med her! I har muligheden for at komme med til Danmarks største idrætsbegivenhed 4-7 juli 2013 i Esbjerg, til en forlænget sommerweekend, hvor alle kan være med. Tag din ven, din veninde, dine gamle fodboldvenner eller familien med. Her er noget for enhver smag, uanset om man kommer for at dyste i de forskellige idrætter og sportsgrene, fordi man vil se opvisningerne eller for fællesskabet og festernes skyld.

Jeg kendte ikke noget til denne weekend før for kort tid siden, men efter at have læst om det har det virkelig givet mig en lyst til at ringe til pigerne, så vi kan komme afsted. Blandingen af at det både er en weekend med aktiviteter, opvisninger, fællesskab og fester, gør bare at det har alt det vi kan lide og lave. Det ville være en helt perfekt sommer weekend. Hvis du også føler dig fristet, kan du tilmelde dig her. /C ♥

Sponsoreret indlæg


 

0 kommentarer:

Send en kommentar