søndag den 19. maj 2013

New in : Ray-Ban Sunglasses

 









I fredags købte jeg disse mega lækre Ray-Ban solbriller. Jeg har gået og brændt for dem meget meget længe og så besluttede jeg mig for at forkæle mig selv lidt, i håb om at det også kunne redde mit humør lidt. Modellen er Wayfarer og de koster 1250,- Hvis du er interesseret i et par helt magen til mine, kan du skrive i kommentaren herunder, så skal jeg undersøge hele navnet på modellen! Jeg er i hvertfald allerede sindssygt glad for dem, jeg synes de passer helt perfekt til mit ansigt og i skal selvfølgelig nok få dem at se på snarest. Derudover vil der det næste stykke tid komme en masse mere new in her på bloggen, bl.a. vil jeg vise jer nogle af mine nye studenter kjoler! /C ♥

3 kommentarer:

  1. Hello There. I discovered your blog the use of msn.
    That is a really neatly written article. I'll be sure to bookmark it and come back to read extra of your helpful info. Thank you for the post. I will certainly comeback.

    SvarSlet
  2. I am not sure where you're getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this information for my mission.

    SvarSlet
  3. Ι’m not that much of a іnternеt reader to be hοnest but youг sіtes
    really niсе, keep іt up! I'll go ahead and bookmark your website to come back later on. Many thanks

    Feel free to visit my page - cloneworks.info

    SvarSlet