torsdag den 23. maj 2013

Smuk hvid studenterkjole



Nu er det vidst på tide jeg begynder at løfte sløret for nogle af mine studenter kjoler, så jer læsere som også bliver studenter til sommer måske kan lade jer inspirere lidt. Denne kjole fandt jeg i H&M til kun 129 kroner. JA KUN 129 KRONER!!! Så den skulle selvfølgelig med hjem. Jeg synes den er så fin og enkel og så elsker jeg blonderne, hvilket jeg også synes er et most til studenter kjolerne i år. Den sidder rigtig flot stramt på kroppen og så har den, den lækre detalje af den er gennemsigtig på ryggen pga. blonderne. Jeg har endnu ikke bestemt hvilken anledning denne skal bruges til, men der er jo nok dage at tage af. Jeg har nemlig også købt kjolen til studentergildet, den vil i få at se snarest! /C ♥

 

4 kommentarer:

  1. Wow - lækker kjole! Og så til 129 kroner! :-)

    Jeg går kun ud af 9. klasse i år - men jeg er meget spændt på at starte i gymnasiet!

    - Jeg har en lækker giveaway kørende på min blog. Du er meget velkommen til at smutte forbi og deltage - det er supernemt! Du kan vinde et par valgfri øreringe fra StarsForStacy.dk :-)

    http://frklarsenhappiness.blogspot.dk/

    /Cecilie

    SvarSlet
  2. Har den i sort, den er fantastisk smuk, og sidder helt figursyet :-)

    SvarSlet
  3. Christina Flyvbjerg Thomsen23. maj 2013 kl. 23.47

    Ja jeg synes også bare den er overdrevet lækker, til de penge! Det jo virkelig næsten ingenting, og så for sådan en smuk kjole!
    Det kan jeg godt forstå du er, det var jeg også. Nyd de 3 år på gymnasiet, det går så stærkt :-)

    Jeg smutter forbi!
    Knus Christina

    SvarSlet
  4. Christina Flyvbjerg Thomsen23. maj 2013 kl. 23.48

    Jaaa, min veninde har den også i sort, fik helt lyst til at købe den i sort også! Så smukke de er :-) Og ja helt figursyet, så fint!!
    Knus

    SvarSlet