søndag den 12. august 2012

Anbefaling af Christinas verden

 



 

"Christina er en super sød pige med en fed stil, som hun hellere end gerne viser frem gang på gang på hendes blog, som har så meget personlighed. Det er det, der gør bloggen så skøn at læse – der bliver updated outfit-billeder hver dag, så hvis man er løbet tør for inspiration er Christinas blog det perfekte sted at starte. Samtidig er hun en dygtig fotograf, som prøver sin evner af på alle sine veninder, hvis stil og personlighed man dermed også får et kig på. Bloggen bliver dermed et virvar af forskelligt lækkert tøj og en masse gode billeder, og det kan vi godt li’! ;-)" - When Wonders Collide 

 

Fik i alle læst min anbefaling af bloggen When Wonders Collide's? Hvis ikke kan i læse min anbefaling og de to piger bag bloggens besvarelser på spørgsmålene lige her.

Som sagt er det et samarbejde jeg har lavet med de to søde piger Tanja og Amalie, og regner fortsat med at vi skal lave nogle ting sammen. Dette vil sige at pigerne jo også havde skrevet en anbefaling om Christinas verden, som de lå ud samtidig med at jeg lå deres anbefaling ud. Jeg tænkte det kunne være sjovt for jer at se hvad de har skrevet om mig, og samtidig læse mine besvarelser, så det kan i gøre lige her. Stykket skrevet med kursiv ovenover, er en del af det de to piger har skrevet om mig i deres anbefaling af min blog, så skynd jer ind og læse resten! :-)

Billederne ovenover er fra min instagram, hvor jeg dagligt ligger bileder ud. Jeg har efterhånden mange followers, så hvis du ikke allerede følger mig, var det måske en idé?? ;-) Jeg hedder @Christinasverden derinde. 

 

Sommerhilsner C 


 

0 kommentarer:

Send en kommentar