mandag den 6. august 2012

Video vlog - Trashed Denim Jacket



From www.minusey.com




Lige en lille video vlog til jer, med lidt info om min nye Trashed Denim Jacket. Det er vigtigt i lytter den i gennem hvis i skulle være interesserede i at købe en magen til, da det ikke bare er sådan lige til. Jeg valgte modellen Light Blue, men man kan også få den i en mørkere model. I må undskylde hvis jeg mumler lidt, er stadig ikke helt stærk i det der med at snakke til et kamera, haha! Hvis i har spørgsmål, så skriv endelig i kommentaren :-) /C 

2 kommentarer:

  1. Jeg er blevet helt forelsket i den! Jeg synes helt klart at det var det værd! Da du sagde, at du havde brugt 1000 kr. på en cowboyjakke, men huller, tænkte jeg med det samme, at man kunne lave en selv. Jeg tror aldrig nogensinde at resultatet vil blive det samme, om man så brugte virkelig gode materialer, til at lave den med! Super fed jakke, kan godt forstå du er glad for den!

    SvarSlet
  2. Christina Flyvbjerg Thomsen7. august 2012 kl. 20.21

    Hej Camilla :-)

    Åh det kan jeg godt forstå du er. Du kan tro jeg også var i tvivl inden jeg købte den om jeg selv skulle forsøge, men jeg vidste med det samme at det ville jeg aldrig kunne. 1000 kroner lyder af meget, men når den er så "sjælden" og så fed, så synes jeg den er alle pengene værd. Så hvis du er ligeså forelsket som mig, så synes jeg da du skulle købe den! :-)

    Kæmpe kram Christina

    SvarSlet